Kontroverzni trojac na odmoru

Linić, Šegon i Ježić proveli vikend zajedno u Šegonovom hotelu na Korčuli

P. N.

Foto Cropix

Foto Cropix

Linić, Šegon i Ježić lovili su lignje, samo za njih otvarale su se konobe i zatvarali restorani



Kontroverzni trojac uz bivšeg SDP-ovca Luku Denonu, uživao je ovaj vikend na Korčuli. Riječ je o bivšem ministru financija Slavku Liniću kojeg se sumnjiči za niz afera, Branku Šegonu – njegovom bivšem pomoćniku i tajkunu kojem se porijeklo imovine istražuje već pet godi i Robertu Ježiću, koji je zbog svog zdravlja godinama odgađao suđenja i koji mora vratiti pet milijuna eura, javlja portal Index.


Domaćin je bio Šegon,  a “uzvanici” su bili smješteni u Hotelu Korkyra. U Vela Luku stigli su hidroavionom još u petak, a Šegon je za svoje prijatelje priredio bogat program.


“Dobri naš gazda. Poklonio je Ligi za borbu protiv raka i hotelski prostor i radnike. I ne samo njima nego i udruzi Cvitić koja se brine o bolesnoj djeci”, rekao je jedan od zaposlenika hotela Korkyra  Veloj luci na Korčul, prenosi index.




Dobri gazda je Branko Šegon, nekadašnji pomoćnik ministra financija. No, ne brine dobri gazda Branko Šegon samo o oboljelima od raka i bolesnoj dječici. Svoj je hotel otvorio i prijateljima.


Proteklog petka su mu se pridružili nekadašnji šef Slavko Linić i Robert Ježić. Na Korčulu su došli, kako i priliči takvim uglednicima, avionom.


“Došli su u petak, a sutra partiju ća”, rekli su nam jučer u Veloj Luci.


Šegon, Linić i Ježić subotu su dobro iskoristili. Prvo su jutro proveli loveći ribu, a onda su se počastili dobrim ručkom konobi Mate u Pupnatu koja je vrata otvorila samo za njih. Tamo su se zadržali preko tri sata.