Tajming

Jedan od najbližih suradnika napustio Škoru, a on se taman priprema Hrvatsku vratiti narodu

Portal Novilist.hr

Mate Mijić / Foto Screenshot Facebook

Mate Mijić / Foto Screenshot Facebook



Mate Mijić, bliski suradnik Miroslava Škore i njegov glasnogovornik tijekom predsjedničke kampanje, objavio je kako više nije dio Škorina tima. Miroslav Škoro, kako je poznato, uskoro osniva stranku, koja bi, nagađa se, trebala nositi njegovo ime.


“Predsjednički izbori, za koje sam kao PR profesionalac bio angažiran od Miroslava Škore, odavno su završili. S njima je završio i moj angažman, ali sam zbog iznimno dobrog odnosa s Mirom odlučio pripomoći mu u ovom prijelaznom razdoblju do osnutka njegove političke stranke. Taj se dan približio pa je tako došlo vrijeme da buduća stranačka PR služba preuzme stvar u svoje ruke.


Ponosan sam što sam bio kotačić u jedinstvenoj kampanji i što sam imao priliku u javnosti zastupati jednog sjajnog čovjeka. Sad se želim posvetiti svojim drugim poslovima i projektima koji su mjesecima bili zanemareni, a Miru i svim njegovim suradnicima želim puno uspjeha u organizaciji nove stranke te da ostvare svoj cilj i vrate Hrvatsku narodu”, napisao je Mate Mijić na Facebooku.




Oglasio se i sam Škoro, potvrđujući da se priprema za skore parlamentarne izbore.


“Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu”, napisao je Škoro.