ORaH bilježi popularnost do 12,2 posto

Holy: Nismo iznenađeni ni nezadovoljni padom podrške građana

Hina

Snimio Darko JELINEK / NL arhiva

Snimio Darko JELINEK / NL arhiva

»Nije nas iznenadilo s obzirom da smo bili svjesni toga da će doći do pada podrške zbog kontinuiranih napada od strane naših političkih konkurenata i podmetanja vezanih da je suradnja između ORaH-a i SDP-a dogovorena kao i zbog nerazumijevanja naše podrške Ivi Josipoviću«, istaknula je Holy



ZAGREB  Predsjednica ORaH-a Mirela Holy izjavila je u četvrtak da nije iznenađene padom podrške građana niti je nezadovoljna rejtingom od 12,2 posto jer smatra da je to jako dobar rezultat.


»Nije nas iznenadilo s obzirom da smo bili svjesni toga da će doći do pada podrške zbog kontinuiranih napada od strane naših političkih konkurenata i podmetanja vezanih da je suradnja između ORaH-a i SDP-a dogovorena kao i zbog nerazumijevanja naše podrške Ivi Josipoviću«, istaknula je Holy u Hrvatskom saboru gdje je organizirala okrugli stol na temu: »Moguća rješenja problema kredita u švicarskim francima«.


Holy je rekla da nisu nezadovoljni »zato što 12,2 odnosno 13 posto kada se gleda ukupno koalicije stranaka je jako dobar rezultat«.




»Nastavljamo raditi prema planu rada, disciplinirano. I to je ono što možemo zahvaliti i onim građanima koji se pozitivno izjašnjavaju o nama«, zaključila je Holy.