Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. studenoga 2019.

Gust promet: Duža čekanja na granici sa Slovenijom, najviše u Istri

Gust promet: Duža čekanja na granici sa Slovenijom, najviše u Istri
Gust promet: Duža čekanja na granici sa Slovenijom, najviše u Istri
Autor:
Objavljeno: 12. kolovoz 2017. u 17:10 2017-08-12T17:10:28+02:00

 Zbog gustog prometa u oba smjera u subotu popodne produljeno je vrijeme čekanja na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom, a najviše u Istri.

Slovenski prometni servisi navode da se na graničnm prijelazima Starod-Pasjak Sečovlje-Plovanija čeka puna dva sata na ulaz u Sloveniju te izlaz u Hrvatsku, a na ostalim prijelazima u Istri stanje je nešto povoljnije.

Jak promet prema Hrvatskoj iz pravca Austrije je prema graničnom prijelazu Gruškovje-Macelj, gdje je po informacijama koje prenose slovenski mediji vrijeme čekanja jedan sat u jednom i drugom smjeru.

Prometne gužve i kolone su i na obilaznici oko Ljubljane, te na autocesti Ljubljana-Koper, gdje se dogodila prometna nesreća.

Zbog jačih kontrola koje zbog migranata provodi austrijska policija, gužve nastaju i na austrijsko-slovenskom prijelazu Karavanke, gdje je popodne na slovenskoj strani tunela kolona vozila bila duga deset, a na austrijskoj tri kilometra, javio je Slovenski radio.

Smirivanje stanja u prometu i na graničnim prijelazima slovenski prometni centri i policija najavljuju tek za kasne večernje sate.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.