Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 26
Sutra: 10° 10° 26
6. prosinca 2019.
Bolje su

Djeca s Paga oporavljaju se i izlaze iz bolnice. Živjet će s majkom, ali uz nadzor još jedne stručne osobe

Foto facebook
Foto facebook
Autor:
Objavljeno: 11. ožujak 2019. u 9:34 2019-03-11T09:34:53+01:00

Događaj koji je šokirao Hrvatsku zbio se posljednjeg dana veljače kad je otac s prvog kata kuće u Pagu, s pet metara visine bacio četvero svoje maloljetne djece u dobi od 3 do 8 godina. Tereti ga se za četverostruko teško ubojstvo u pokušaju

Troje djece, koje je otac u Pagu bacio s balkona, uspješno se oporavilo u zadarskoj Općoj bolnici i danas će biti otpušteno na kućnu njegu. Bit će smješteni s majkom uz skrb stručne osobe, javlja Radio Zadar.

Pridružit će im se i njihova sedmogodišnja sestra, koja je još na liječenju u KBC - Rebro. Živjet će sa svojom majkom, ali će im biti osigurana i skrb jedne stručne osobe. Živjet će, navodno, u dječjem selu u Lekeniku.

Događaj koji je šokirao Hrvatsku zbio se posljednjeg dana veljače kad je otac s prvog kata kuće u Pagu, s pet metara visine bacio četvero svoje maloljetne djece u dobi od 3 do 8 godina. Tereti ga se za četverostruko teško ubojstvo u pokušaju.

Upravno vijeće zadarskog Centra za socijalnu skrb danas bi iz trećeg pokušaja trebalo donijeti odluku o odgovornosti ravnateljice  Vesne Burčul u ovom slučaju. Otkriveno je, naime, kako su roditelji nesretne dječice još 2017. osuđeni zbog zanemarivanja. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.