Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
21. siječnja 2020.
Predsjednički izbori

Dalija Orešković: 'Kolinda je doslovno plagirala koncept mog predsjedničkog programa'

Foto Davor Kovačević
Foto Davor Kovačević
Autor:
Objavljeno: 3. studeni 2019. u 21:28 2019-11-03T21:28:07+01:00

Bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa i predsjednička kandidatkinja Dalija Orešković za N1 je kazala kako je Kolinda Grabar-Kitarović plagirala koncept njenog predsjedničkog programa.

"Ja sam jedini kandidat koji ima ne samo program nego i konkretan plan kako taj program provesti u djelo. Moram reći da je danas Kolinda Grabar-Kitarović doslovno plagirala kompletan koncept mog predsjedničkog programa.

Tu se ne radi samo o antikorupciji, tu se radi i o razradi ovlasti iz Ustava, skrb o redovitom i razrađenom djelovanju te o stabilnosti državne vlasti. Također, i razrada načina sukreiranja vanjske politike. Sve su to moje ideje", rekla je Orešković za N1.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović bila je gošća intervjua tjedna Točke na tjedan na N1 televiziji u kojem je, između ostalog govorila i o svom izbornom programu te kada namjerava objaviti program.

Svoj program tako namjerava objaviti 11. studenog, a najavila je da već ima nekoliko poruka kojima namjerava obilježiti kampanju. Neke je već i izrekla, no, kaže, još je prerano da ih otkrije sve.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.