Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
Pogled u plavo

DOSTA POLITIKE? Praznik rada provedite na nesvakidašnji način, a potpuno besplatno

DOSTA POLITIKE? Praznik rada provedite na nesvakidašnji način, a potpuno besplatno
DOSTA POLITIKE? Praznik rada provedite na nesvakidašnji način, a potpuno besplatno
Autor:
Objavljeno: 29. travanj 2017. u 15:23 2017-04-29T15:23:24+02:00

Svi zainteresirani posjetitelji imat će priliku tijekom dva dana upoznati čari i vještine ronjenja te besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom

Povodom proslave 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada Općina Plitvička Jezera odlučila je ove godine za svoje sugrađane i posjetitelje 1. i 2. svibnja ponuditi nesvakidašnju, jedinstvenu i inovativnu manifestaciju Pogled u plavo.

Pogled u plavo koji već sedmu godinu za redom neumorno radi na promociji Hrvatske kroz ronjenje, promociji hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti dolazi u Općinu Plitvička Jezera, a originalnost i inovativnost ovog projekta od velikog je značaja za cjelokupnu turističku ponudu područja na kojem se realizira.

U suradnji s Turističkom zajednicom Općine Plitvička Jezera i Općinom Plitvička Jezera kroz projekt Pogled u plavo svi zainteresirani posjetitelji manifestacije imati će priliku tijekom dva dana upoznati čari i vještine ronjenja te besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom na glavnom gradskom trgu u Općini Plitvička Jezera 1. svibnja od 10 do 22 sata dok se besplatna probna ronjenja nastavljaju i 2. svibnja od 10 do 17.

U večernjim satima 1. svibnja s početkom u 21, 22 i 23 sata posjetitelji će imati priliku roniti uz glazbu i rasvjetu uz atraktivni laser show i uživati u scenografiji igre svjetala koja osvijetli bazen i manifestaciju digne na još jednu višu razinu.

Na svoj već prepoznatljiv način u montažnom bazenu projekta Pogled u plavo promjera 10 metara i dubine 1 metar za sigurnost svih ronioca početnika pobrinuti će se ronioci i instruktori ronilačkog kluba DPS Zagreb i ronioci Nemo Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama.

Oni koji još nisu upoznali ljepote i vještine ronjenja s ronilačkom opremom imati će priliku napokon zaroniti i na unutarnjim stranicama bazena pogledati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske i u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom.

Sva gostovanja Pogleda u plavo možete pratiti na stranicama www.pogleduplavo.hr službene stranice projekta te SCUBAlife magazina i web stranicama www.scubalife.hr

unnamed9

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.