Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Kolone posvuda

Blagdanske gužve na cestama: U Istarskoj ulici vozi se jednim trakom zbog prometne nesreće

Blagdanske gužve na cestama: U Istarskoj ulici vozi se jednim trakom zbog prometne nesreće
Blagdanske gužve na cestama: U Istarskoj ulici vozi se jednim trakom zbog prometne nesreće
Autor:
Objavljeno: 22. prosinac 2018. u 20:11 2018-12-22T20:11:00+01:00

Hrvatski autoklub izvijestio je o gužvama na cestama i kolonama na granicama, ali i o prometnim nesrećama, pa tako i jednoj  u Rijeci.

HAK upozorava da se zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC1 u mjestu Vaganac vozi se usporeno, jednim trakom.

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC8 u Rijeci u naselju Bivio (Istarska ulica) vozi se naizmjence, jednim trakom.

Pojačan je promet na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, vrlo gust na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Na pojedinim dionicama vozi se usporeno, u kolonama u pokretu.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na cestama u Gorskom kotaru. Magle ima i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

A3 Bregana-Lipovac:

Prometna nesreća na autocesti A3 na 42+500 km između čvora IVANJA REKA i čvora OTOK SVIBOVSKI u smjeru Lipovca promet se vodi po dvije prometne trake. Vozila se nalaze na zaustavnom traku. Molimo korisnike za strpljenje.

Prometna nesreća na AC A3 čvor KRIŽ u smjeru Bregane promet se vodi po dvije prometne trake. Vozilo se nalazi nazaustavnom traku. Molimo korisnike za strpljenje i oprez.

Prometna nesreća na autocesti A3 na 69+300 km između čvora KRIŽ i čvora IVANIĆ GRAD u smjeru Bregane promet se vodi po dvije prometne trake.

Kod graničnog prijelaza Bajakovo kolona teretnih i osobnih vozila na izlasku iz Republike Hrvatske duga je oko 8 km;

Teretno vozilo u kvaru na zaustavnom traku autoceste A3 na 77. +300 km između čvora KRIŽ i čvora POPOVAČA u smjeru Lipovca;

Kod naplatnih postaja ŽUPANJA - u smjeru Bajakova - kolona vozila duga je oko 1 km;

Nakon silaska sa autoceste A3 kod čvora Slavonski Brod zapad savjetujemo vozačima koji ne idu prema BiH tj. graničnom prijelazu da koriste ostale ulaze u grad (čvor Slavonski Brod istok) kako se nebi dodatno stvarale gužve na cesti od čvora Slavonski Brod zapad prema graničnom prijelazu.

A1 Zagreb-Split-Ploče:

Vozilo u kvaru na autocesti A1 na 353+000 km između čvora PRGOMET i čvora VUČEVICA u smjeru Dubrovnika. Vozi se uz ograničenje brzine 100 km/h. . Molimo vozače za dodatan oprez.

Vozilo u kvaru na autocesti A1 na 394. km između čvora BLATO NA CETINI i čvora BISKO u smjeru Zagreba.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija