Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 6
Sutra: 8° 8° 6
18. siječnja 2020.
Zagrebački gradonačelnik

Bandić poželio veću govornicu: "Trump kada se obraća naciji nikad ne sjedi"

Foto: D. KOVAČEVIĆ
Foto: D. KOVAČEVIĆ
Autor:
Objavljeno: 23. rujan 2019. u 14:11 2019-09-23T14:11:14+02:00

Bandić je istaknuo kako njegova stranka nema problema s vladajućom koalicijom, jer sve probleme rješavaju »u hodu i bez medija«.

Gradonačelnik Zagreba i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić poručio je u ponedjeljak da će njegova stranka podržavati vladajuću većinu u Hrvatskom saboru dok god budu partnerski surađivali s Vladom na projektima.

»Vladajuća većina u Saboru će imati većinu dok god budemo partnerski surađivali s Vladom na projektima od interesa za građane Grada Zagreba i Republike Hrvatske«, poručio je gradonačelnik Bandić na konferenciji za novinare.

Bandić je istaknuo kako njegova stranka nema problema s vladajućom koalicijom, jer sve probleme rješavaju »u hodu i bez medija«.

Na upit novinara hoće li Stranka rada i solidarnosti podržati ministra zdravstva Milana Kujundžića protiv kojeg je dio oporbe pokrenuo postupka izglasavanje povjerenja Bandić je kazao da je to u rukama premijera Andreja Plenkovića. »Nikada nismo stigmatizirali nikoga i pljuvali nikoga«, rekao je.

Bandić nije želio odgovarati na pitanja o tome koga će njegova stranka poduprijeti na predstojećim predsjedničkim izborima ili hoće li se on osobno kandidirati poručivši da će to otkriti krajem rujna.

Bandić je na konferenciji za novinare u prostorijama svoje stranke zaželio i veću govornicu na koju će stati svi mikrofoni medijskih kuća jer, kako je kazao, i američki predsjednik Donald Trump kada se obraća naciji nikad ne sjedi u znak poštivanja prema drugima.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.