Sudar s tramvajem

BRKIĆ PUŠTEN NA KUĆNU NJEGU ‘Dobro sam, ali osjećam se kao da me tramvaj udario’

Hina

Foto Marko Prpić / PIXSELL

Foto Marko Prpić / PIXSELL

Gospodin je zadobio lakše ozljede, a zadržali smo ga u bolnici da se vidi hoće li mu se stanje mijenjati. Na sreću sve je bilo u redu, i pušten je kući na mirovanje – rekao nam je Zovak



ZAGREB Nakon sudara s tramvajem u kojem je lakše ozlijeđen, potpredsjednik Sabora Milijan Brkić nakon kratke je hospitalizacije u KBC-u Sestara milosrdnica danas otpušten na kućnu njegu.


Brkić je, kako se doznaje od ravnatelja KBC-a Marija Zovka, nakon prometne nezgode u četvrtak uvečer u bolnici tijekom noći zadržan preventivno, na promatranju. O kakvim je točno ozljedama riječ, nije htio otkriti, pozivajući se na zaštitu privatnosti pacijenata.


– Gospodin je zadobio lakše ozljede, a zadržali smo ga u bolnici da se vidi hoće li mu se stanje mijenjati. Na sreću sve je bilo u redu, i pušten je kući na mirovanje – rekao nam je Zovak.




Brkić bi se od radnih aktivnosti prema savjetu liječnika trebao suzdržavati iduća dva do tri tjedna. 


“Poštovani prijatelji, kako bih otklonio sva moguća nagađanja i u ovom trenutku zbog nemogućnosti odgovaranja na sve vaše pozive i poruke, a i radi javnosti, odlučio sam se obratiti ovim putem. Kako su mediji već izvijestili, jučer sam na križanju Medulićeve ulice i Ilice doživio prometnu nezgodu, na sreću bez težih posljedica. Nakon obavljenih liječničkih pretraga otpušten sam jutros iz bolnice, nalazim se doma, jedino što se osjećam je ‘kao da me tramvaj udario’«, napisao je Brkić na Facebooku.


Potpredsjednik Hrvatskoga sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Brkić se osjeća dobro te zahvaljuje »dragom Bogu što je sve prošlo bez težih posljedica.»


Ispričavam se vozačici tramvaja br. 11 gospođi Marijani, svim putnicima u tramvaju, vozačima i pješacima u prometu koji su jučer imali neugodnosti na mjestu događaja. Zahvaljujem liječničkom osoblju, hrvatskoj policiji i drugim službama na brzoj intervenciji i pruženoj pomoći. Veliko ljudsko hvala svima od srca, istaknuo je Milijan Brkić.