Vozilo pronađeno, tereta nema

Više od tone smrznutog mesa nestalo iz hladnjače

Vanja Vesić

Ilustracija  / NL arhiva

Ilustracija / NL arhiva

Lopov je odnio više od tone mesa vrijednog preko 27 tisuća kuna. U nedjelju nas je policija obavijestila da je kombi pronađen na drugom kraju grada. Očekivano, hladnjača je bila potpuno ispražnjena, kazali su nam iz obitelji Bastalec



ZAGREB Nakon dvodnevne potrage policija je u Lovinčevoj ulici na Peščenici pronašla ukradeni kombi hladnjaču, ali ne i više stotina kilograma smrznutog mesa koje je nepoznati kradljivac ukrao otevši dostavno vozilo u petak 6. veljače na zagrebačkom Medveščaku.


Policija još uvijek traga za lopovom. Vlasnik vozila marke iveco daily i mesa je »Klaonica i prerada peradi Bastalec« što su nam potvrdili i sami vlasnici peradarskog obrta Ivan i Dalibor Bastalec.


  – Naš dostavljač u petak otišao je s kombijem na Medveščak isporučiti smrznutu perad. Izašao je iz vozila pozvati naručitelja i kad se vratio imao što vidjeti. Za doslovno tri minuta ostao je bez prepune hladnjače. Nije to bilo slučajno. Našeg radnika pratili su i samo su čekali pravi trenutak. Lopov je odnio više od tone mesa vrijednog preko 27 tisuća kuna. U nedjelju nas je policija obavijestila da je kombi pronađen na drugom kraju grada. Očekivano, hladnjača je bila potpuno ispražnjena, kazali su nam iz obitelji Bastalec.