Istraga u tijeku

Vatreni okršaj u centru Rijeke: U pucnjavi u parku u Cambierievoj ulici teže ozlijeđen 60-godišnjak, osumnjičeni u pritvoru

Fiore Vežnaver

Mjesto događaja / Snimio Vedran KARUZA

Mjesto događaja / Snimio Vedran KARUZA

Za napad vatrenim oružjem osumnjičena je muška osoba



NOVO 12.00 Šezdesetogodišnjak, koji je stradao u pucnjavi u subotu navečer u parku u Cambierievoj ulici u Rijeci, teže je ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti, a osumnjičeni za pucnjavu nalazi se u policijskom pritvoru, doznaje se iz operativnog dežurstva primorsko-goranske Policijske uprave.


 Iz policije navode da je ozlijeđeni muškarac zadobio teže ozlijede ramena, vrata i nadlaktice te da je operiran u riječkoj bolnici. Osumnjičeni je, pak, u policijskom pritvoru, a kriminalistička istraga traje. Iz policije su još napomenuli da je očevid na mjestu događaja sinoć počeo, ali da je prekinut zbog kiše te da se danas nastavlja.

—————————————————————————————-


U parku u Cambierievoj ulici u središtu Rijeke u subotu navečer došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen 60-godišnji muškarac. U interesu istrage i rasvjetljavanja svih okolnosti nemilog slučaja policija zasad ne iznosi detalje.


Nije poznata težina ozljeda ranjenika, za kojeg se tek navodi da je hrvatski državljanin.




 »Za pucnjavu je osumnjičena jedna muška osoba«, navodi se u službenom priopćenju Policijske uprave primorsko-goranske, čiji su djelatnici obavljali detaljni očevid na mjestu događaja.


 Prema dosad poznatom, pucnjava je odjeknula oko 20.45 sati.


Više o cijelom slučaju trebalo bi se znati u nedjelju. 


Opširnije u tiskanom izdanju u nedjelju