Podvođenjem zaradio najmanje 190 tisuća kuna

Uhićen Riječanin: Prijetnjama i batinama dvije žene prisiljavao na prostituciju

Slavica Kleva

Sutkinja istrage Županijskog suda Nazmiju J. odredila je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja i opasnosti da bi mogao utjecati na svjedoke, uz određeno jamstvo u visini 40 tisuća kuna



RIJEKA » Tridesetogodišnji Nazmi J. po završetku kriminalističkog istraživanja koje su nad njim proveli djelatnici Službe organiziranog kriminaliteta PU primorsko-goranske za dva kaznena djela prostitucije, priveden je na saslušanje u Općinsko državno odvjetništvo.


Osumnjičeni se tereti da je nešto više od dvije godine, u razdoblju od listopada 2012. do studenog 2014. godine podvodio dvije ženske osobe. Oštećene žene je uglavnom silom, udarcima i batinama, prijetnjama i zlouporabom njihova teška položaja, prisiljavao i navodio na pružanje seksualnih usluga i naplaćivao ih.


 U posljednje dvije godine na račun prostituiranih žena Nazmi J. je prema kaznenoj prijavi policije nezakonito zaradio najmanje 190 tisuća kuna.




  Sutkinja istrage Županijskog suda Nazmiju J. odredila je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja i opasnosti da bi mogao utjecati na svjedoke, uz određeno jamstvo u visini 40 tisuća kuna.