Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
13. prosinca 2018.
Istraga

U Splitu pritvoren mladić koji je silovao maloljetnicu

U Splitu pritvoren mladić koji je silovao maloljetnicu
U Splitu pritvoren mladić koji je silovao maloljetnicu
Autor:
Objavljeno: 19. lipanj 2018. u 21:38 2018-06-19T21:38:00+02:00

Split– Pritvoren mladić koji je silovao maloljetnicu Istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je istražni zatvor mladiću (22) koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo silovanja maloljetnice, objavljeno je u utorak na stranicama Državnog odvjetništva.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika ispitao je 22– godišnjaka i donio rješenje o provođenju istrage. Njega se sumnjiči da je u subotu oko 19,30 na Hvaru počinio silovanje maloljetnice (16) koja se protivila i kojoj je zaprijetio da posjeduje skriveni pištolj.
Nakon ispitivanja osumnjičenika, državno odvjetništvo je podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Splitu prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog postojanja opasnosti ponavljanja kaznenog djela.

Istražni sudac prihvatio je prijedlog i rješenjem odredio istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, a odbio je prijedlog za određivanjem istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.
Županijsko državno odvjetništvo u Splitu najavilo je kako će podnijeti žalbu protiv tog rješenja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka