Pronađeno tijelo

U Đurđevcu u stanu pronađena mrtva žena

Ana Raić Knežević

Nitko od susjeda nije čuo hice, zbog čega se može zaključiti da 47-godišnjakinja nije ubijena vatrenim oružjem



ĐURĐEVAC Tko je i zašto ubio 47-godišnju ženu čije je tijelo pronađeno u nedjelju prije podne u stanu u Đurđevcu pokušavaju rasvijetliti lokalni istražitelji. 


“U prijepodnevnim satima u Đurđevcu je pronađeno mrtvo tijelo žene rođene 1966. godine”, priopćeno je kratko iz Policijske uprave koprivničko-križevačke koju je obitelj nesretne 47-godišnjakinje obavijestila o pronalasku njezinog tijela. 


Doznajemo da se beživotno tijelo nalazilo u stanu, a već na početku očevida posumnjalo se da je u pitanju ubojstvo. 




Nakon detaljnog pregleda cijelog tijela, te mjesta na kojem je pronađeno, mrtvozornik koji je pozvan na očevid potvrdio je da je 47-godišnjakinja umrla nasilnom smrću. Zbog toga je, nakon što su inspektori obavili očevid u njezinom domu, naložena obdukcija tijela što će biti obavljena u koprivničkoj Općoj bolnici. 


U razgovoru s mještanima Đurđevca doznali smo da je ubijena N. G., rođena Đurđevčanka koja je živjela i radila u Koprivnici, u šumariji. Obično je vikendom dolazila u Đurđevac u posjet majci. Tako je očito bilo i ovog vikenda. 


Majka je u nedjelju ujutro otišla na misu, a kada se vratila iz crkve pronašla je mrtvu kćer. 


Nitko od susjeda nije čuo hice, zbog čega se može zaključiti da 47-godišnjakinja nije ubijena vatrenim oružjem. 


Prema informacijama do koji smo došli do zaključenja ovog izdanja policija još nije ušla u trag mogućem počinitelju ovog kaznenog djela, odnosno ne zna tko je i kada ubio 47-godišnjakinju.