Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
12. studenoga 2019.
Sudar na križanju

foto Tri su osobe prevezene u bolnicu nakon sudara dvaju vozila u Saršonima

Snimio Fiore VEŽNAVER
Snimio Fiore VEŽNAVER
Autor:
Objavljeno: 30. travanj 2017. u 19:53 2017-04-30T19:53:00+02:00

Prema prvim informacijama, vozilom Hitne pomoći u riječki KBC prebačeni su vozač i suvozačica iz SUV-a »hyundai ix35« te vozač automobila »opel vectra« (oba vozila riječkih tablica), ali nitko nije životno ugrožen

RIJEKA Tri su osobe prevezene u bolnicu nakon sudara dvaju vozila u središtu Saršona, na glavnoj prometnici, danas nešto prije 18 sati.Prema prvim informacijama, vozilom Hitne pomoći u riječki KBC prebačeni su vozač i suvozačica iz SUV-a »hyundai ix35« te vozač automobila »opel vectra« (oba vozila riječkih tablica), ali nitko nije životno ugrožen. 

qwbrthwr54
Sudar na Saršonima / Snimio Fiore VEŽNAVER

Zbog nesreće   na županijskoj cesti u Saršonima prekinut je na neko vrijeme  promet u smjeru Rupe, a u smjeru Drenove i Trnovice  teče bez poteškoća.

Po preliminarnim saznanjima s mjesta događaja, prometna nesreća se dogodila kada je »vectra«, što se uključivala u promet sa sporedne ceste, na križanju oduzela prednost »hyundaiu« što se kretao glavnom cestom u smjeru Rupe.

Nakon žestokog sraza »hyundai«, u kojem su se navodno nalazili supružnici, odbačen je na stup uz cestu. Na mjesto događaja su, osim Hitne pomoći i policije, stigli i vatrogasci, iz preventivnih razloga.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.