Teška prometna nesreća

Tragična smrt pod kotačima: Pješakinja poginula kod riječkog Kauflanda

Slavica Kleva

Snimio Silvano JEŽINA

Snimio Silvano JEŽINA

U trenutku kada je vozač izlazio iz garaže i krenuo ulijevo kako bi se spustio do semafora na raskršće sa Zametskom ulicom, nije opazio pješakinju koja je prelazila kolnik. Okolnosti smrtnog stradanja pješakinje utvrdit  će djelatnici prometne policije koji su započeli s očevidom, ali je činjenica da je pješakinja završila pod prednjim kotačima automobila



U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 12.30 sati nadomak izlaska iz garaže trgovačkog centra Kaufland u Hegedušićevoj ulici smrtno je stradala pješakinja.


Prema prvim informacijama s mjesta događaja, pješakinju je usmrtio 72-godišnji vozač koji je upravljao osobnim vozilom  marke ” Hyundai ” riječkih oznaka RI 130 PF.


Snimio Silvano JEŽINA


Snimio Silvano JEŽINA





U trenutku kada je vozač izlazio iz garaže i krenuo ulijevo kako bi se spustio do semafora na raskršće sa Zametskom ulicom, nije opazio pješakinju koja je prelazila kolnik.


Okolnosti smrtnog stradanja pješakinje utvrdit  će djelatnici prometne policije koji su započeli s očevidom, ali je činjenica da je pješakinja završila pod prednjim kotačima automobila.


Intervenirali su i vatrogasci JVP Rijeka jer su morali podignuti automobil kako bi izvukli nesretnu ženu.  Uz dežurnu tužiteljicu Općinskog državnog odvjetništva, na mjesto tragedije izašao je i načelnik Odjela sigurnosti cestovnog prometa Boris Skeledžić.