Slučajno opalio?

Tragedija u Splitu: Mladić djevojci pokazivao pištolj, pa ju propucao

Hina

Ilustracija

Ilustracija

Neslužbeno se doznaje da je djevojka ozlijeđena kada joj je mladić s kojim je bila u stanu u Slavonskoj ulici navodno pokazivao pištolju iz kojeg je pod nerazjašnjenim okolnostima ispaljen metak



Dvadeset dvogodišnja djevojka umrla je u ponedjeljak navečer u splitskom KBC-u od teških prostrijelnih rana nakon što je u jednom splitskom stanu pogođenja pištoljem u prsa, a policija je privela dvije godine starijeg mladića koji ju je dovezao u KBC Split.


Policija je jutros kratko izvijestila da je 22-godišnja djevojka dovezena s prostrijelnom ranom na Hitni kirurški prijem splitskog KBC-a sinoć oko 23,10 sati, a nakon desetak minuta je umrla.


Dvadeset četverogodišnji mladić koji je djevojku dovezao u bolnicu, imao je krvavu odjeću i bio je u teškom psihičkom stanju. Dežurni liječnici su odmah nakon što su vidjeli da je riječ o prostrijelnoj rani pozvali policiju koja je 24-godišnjaka uhitila i odvela na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju.




Neslužbeno se doznaje da je djevojka ozlijeđena kada joj je mladić s kojim je bila u stanu u Slavonskoj ulici navodno pokazivao pištolju iz kojeg je pod nerazjašnjenim okolnostima ispaljen metak.


Očevid na mjestu događaja obavio je zamjenik Županijskog državnog odvjetnika, a tijekom dana bi se trebalo doznati je li ranjavanje slučajno ili mu je prethodio kakav sukob.