Nesreća

Tragedija u Rijeci: Student poginuo nakon pada niz stijene kraj Trsatskih stuba

P. N.

Trsatske stube, Pero Lovrovic/PIXSELL

Trsatske stube, Pero Lovrovic/PIXSELL

Neopreznim hodanjem po rubu stijena uz Trsatske stube okliznuo se i pao s trinaest metara visine



Dvadesetjednogodišnji student spletom nesretnih okolnosti smrtno je stradao u ranim jutarnjim satima.


Neopreznim hodanjem po rubu stijena uz Trsatske stube okliznuo se i pao s trinaest metara visine.


O nesreći je Hitnu pomoć obavijestio njegov prijatelj koji se i nalazio s njime u društvu, no, nažalost liječnička ekipa je mogla samo konstatirati smrt.




I policija je izvještena o događaju i nakon očevida utvrdila da je riječ o nesretnom slučaju. Događaj se zbio nekoliko minuta poslije četiri sata.


Tijelo nesretnog mladića koji je iz okolice Ravne Gore, a studira u Rijeci, prevezeno je na Zavod za sudsku  medicinu i kriminalistiku zbog utvrdivanja uzroka smrti.


“Pred zoru me probudio vrisak i jauk neke djevojke i dozivanje momka koji je bio s njom. Djevojka je neutješno plakala i nešto govorila, ali nerazumljivo, kroz suze. Mladić koji je bio s njom tješio ju je. Mislio sam da će proći stubama prema Trsatu, ali stajali su kod kapelice na početku Trsatskih stuba.


Djevojka je neutješno plakala, tako da sam slutio da se dogodilo neko zlo. Gledali su preko zidića stuba. Pomislio sam, nije valjda netko pao preko zida, jer ako jest crno mu se piše. Nakon nekog vremena došli su vatrogasci i gladali kako da dođu do unesrećenog, jer preko stuba nisu mogli.


Mislim da su morali ići kroz ulaz neke od zgrada u Ulici Franje Račkoga”, rekao nam je jedan od stanara na Trsatskim stubama, koji živi u blizini mjesta tragedije.