Ubojstvo na Strossmayerovom trgu

Tragedija u Karlovcu: Suprugu ubio sjekirom pa izazvao eksploziju plina

P. N.

foto: Damir Kundić

foto: Damir Kundić

Prema neslužbenim informacijama koje smo prikupili, suprug I. B., star 51 godinu, ubio je sjekirom svoju 13 godina stariju suprugu D. B.. Potom je otišao u drugi dio stana, otvorio dvije plinske boce i pokušao samoubojstvo izazivajući eksploziju.



Karlovačka policija izvijestila je danas u 14.10 sati da je na Strossmayerovom trgu došlo do eksplozije, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a druga ozlijeđena.


Mediji su najprije pretpostavili da je riječ o eksploziji plinske boce, odnosno o nesretnom događaju, ne sluteći da se zapravo radi o ubojstvu i pokušaju samoubojstva.


Naime, prema neslužbenim informacijama koje smo prikupili, suprug I. B., star 51 godinu, ubio je sjekirom svoju 13 godina stariju suprugu D. B..




Potom je otišao u drugi dio stana, otvorio dvije plinske boce i pokušao samoubojstvo izazivajući eksploziju.


U eksploziji je opečen i hitno je prevezen u Opću bolnicu Karlovac. Težina njegovih ozljeda u ovom trenutku nije poznata.


Stan u kojem je došlo do ubojstva i eksplozije znatno je oštećen.


Kako se stan nalazi se iznad ugostiteljskog objekta Karlo, gosti ovog kafića čuli su eksploziju, ali nisu mogli niti naslutiti o kakvoj tragediji se radi.


Susjedi bračnog para opisuju ih kao nenasilne i mirne ljude te tvrde da ništa nije ukazivalo da će doći do ovakve tragedije.


Na mjestu zločina trenutačno je policija, koja obavlja očevid, koji će dati potrobnije informacije o tragičnom događaju.