Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 4n
Sutra: 10° 10° 4n
17. veljače 2020.
Istraga u tijeku

Torcidaši koji su kod Senja napali riječke navijače pušteni bez prijave

Torcidaši koji su kod Senja napali riječke navijače pušteni bez prijave
Torcidaši koji su kod Senja napali riječke navijače pušteni bez prijave
Autor:
Objavljeno: 13. ožujak 2017. u 16:30 2017-03-13T16:30:57+01:00

Uhićene osobe su sa splitskog područja, a nakon istražnih radnji pušteni su na slobodu i protiv njih nije podignuta prijava, kazala je glasnogovornice PU ličko-senjske policija Maja Brozičević

SENJ Nakon što su navijači splitskog Hajduka na Jadranskoj magistrali u mjestu Bunica pokraj Senja postavili barikade i iz zasjede u noći sa subote na nedjelju napali pripadnike riječke »Armade« koji su se vraćali iz Splita s utakmice »Hajduka« i »Rijeke«, ličko-senjska policija uhitila je pa pustila 15 pripadnika »Hajdukove« navijačke skupine »Torcida«.

Uhićene osobe su sa splitskog područja, a nakon istražnih radnji pušteni su na slobodu i protiv njih nije podignuta prijava, kazala je glasnogovornice PU ličko-senjske policija Maja Brozičević.

No dodala je da je kriminalistička istraga još u tijeku, s obzirom na sve okolnosti ovog očito organiziranog navijačkog napada na suparničku skupinu.

Brozičević je kazala da su po dojavi o međunavijačkom obračunu u Bunici pripadnici ličko-senjske policije u Karlobagu, tijekom noći u nedjelju, presreli pripadnike »Torcide« na povratku iz akcije kod Senja. Tom prilikom 15 »Torcidaša« je uhićeno pod sumnjom da su prekršili Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Skupina Torcidaša uhićena je jer su bačvama na cesti u Bunici zaustavljali riječke navijače koji se nisu u Rijeku vraćali brodom, već cestovnim putem i pritom oštetili zaustavljena vozilima riječkih navijača.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.