Nevjerojatan obrat

Tolj najprije u Zagrebu izbo nogometnu menadžericu Hap, pa u Osijeku ubio Vidakovića?

Vanja Vesić

Foto: Emica Elvedji / CROPIX

Foto: Emica Elvedji / CROPIX

Tijekom večeri pojavile su se medijske informacije da je mogući ubojica Sanje Hap Viktor Tolj, osoba koja je ubila osječkog odvjetnika Vlatka Vidakovića, a potom i sebe. Iz tih medijskih navoda koji se pozivaju na policijske izvore proizlazi da je ubojica najprije ubio nogomtnu menadžericu Hap u Zagrebu a potom se odvezao u Osijek i izvršio drugo ubojstvo. Navodno se veza između Hap i Tolja tiče neriješenih dugova



ZAGREB Tijekom večeri pojavile su se medijske informacije da je mogući ubojica Sanje Hap Viktor Tolj, osoba koja je ubila osječkog odvjetnika Vlatka Vidakovića, a potom i sebe. Iz tih medijskih navoda koji se pozivaju na policijske izvore proizlazi da je ubojica najprije ubio nogomtnu menadžericu Hap u Zagrebu a potom se odvezao u Osijek i izvršio drugo ubojstvo. Navodno se veza između Hap i Tolja tiče neriješenih dugova.


Podsjetimo, beživotno tijelo Sanje Hap (40) u unajmljenom stanu u Ulici III. Podbrežje na kućnom broju 15 pronašao je njezin poznanik u ponedjeljak oko 18, 10 sati. Na njezinom tijelu bile su vidljive brojne ozljede, najvjerojatnije od noža ili nekog sličnog oštrog predmeta. U stanu na prvom katu zgrade novogradnje živjela je punih pet godina, sama i bez djece. Prije menadžerske karijere bavila se atletikom. Rođena Osječanka svojevremeno je postavila i državni rekord Hrvatske na 400 metara s preponama.

Nakon zvjerskog ubojstva nogometne menadžerice policija je privela 35-godišnjeg muškarca i to zbog skidanja službene policijske oznake sa zapečaćenog stana u zgradi na zagrebačkoj Kajzerici u kojem je nesretna žena u ponedjeljak popodne pronađena nasmrt izbodena i vezana. Policija je  navela da se privedeni muškarac ne povezuje s ubojstvom, nego sa spomenutim djelom uništenja policijskog pečata na vratima stana.