Smrt Njemice

TRAGIČNI NAVIJAČKI KARUSEL Žena na Krku ispala iz automobila i poginula na mjestu

Slavica Kleva

Ilustracija Marko Gracin / Malinska

Ilustracija Marko Gracin / Malinska

Po svemu sudeći njegova se partnerica u trenutku slavlja tijelom izvukla iz automobila veseleći se, no, kad je vozač naglo startao i dao gas, nesretna žena ispala je iz automobila



Iako se detalji prometne nesreće što se u nedjelju oko 20 sati dogodila u naselju Porat u Općini Malinska – Dubašnica i dalje istražuju i predmetom su kriminalističkog istraživanja, sve do sada utvrđeno upućuje na bizarni splet okolnosti koje su dovele do smrti 59-godišnje njemačke državljanke.


Partner (62) smrtno stradale Njemice je nakon utakmice Francuska – Hrvatska sjeo u osobni automobil marke Tuareg i krenuo ulicama trubeći i slaveći zajedno sa ostalim navijačima.


Po svemu sudeći njegova se partnerica u trenutku slavlja tijelom izvukla iz automobila veseleći se, no, kad je vozač naglo startao i dao gas, nesretna žena ispala je iz automobila.




Stoga se nakon prvog očevida u slučaj uključilo i državno odvjetništvo koje nastavlja istragu vodeći je kao kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.