Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Velika tragedija

TRAGIČNA NESREĆA NA RADU Radnik Hrvatskih šuma iskrvario u Svilnom nakon što se porezao motornom pilom

Ilustracija / Foto Damir ŠKOMRLJ
Ilustracija / Foto Damir ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 10. ožujak 2018. u 9:38 2018-03-10T09:38:56+01:00

Tragična nesreća na radu, u kojoj je život izgubio žitelj Grobnišćine, dogodila se u Svilnom. Smrtno je stradao 52-godišnji Rajko Hlača iz Dražica, koji je poginuo u nesretnim okolnostima, nakon što se porezao motornom pilom. U riječkom Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku obavljena je jučer obdukcija koja je pokazala da je iskrvarenje uzrok smrti nesretnog čovjeka.

Velika tragedija dogodila se na šumskom predjelu u Svilnom, oko 11.30 sati u četvrtak, u trenucima dok je Hlača obavljao radne zadaće kao djelatnik Hrvatskih šuma. Nažalost, prilikom rezanja drva posjekao se motornom pilom. O teškoj nesreći alarmirana je i Hitna pomoć, ali se, nažalost, više ništa nije dalo učiniti za spas njegovog života.

– Prestrašno je to što se dogodilo... Rajko je iza sebe ostavio dva sina i suprugu. Jako dugo sam ga poznavala i duboko me potresla njegova tragična smrt – konstatirala je jučer jedna žiteljka Dražica. – Nesreća se, koliko sam čula, dogodila dok su rušili boriće u Svilnom. Rajko je bio veliki profesionalac i ne mogu vjerovati da se ovako nešto dogodilo – konstatirala je utučena sumještanka tragično stradalog.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.