Teška prometna nesreća

Susjedi mislili da je potres i u Rijeci: Vozačica Renaulta Clio poginula noćas na Kantridi

Šarlota Brnčić

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Prema prvim informacijama s mjesta nesreće kretala se iz smjera Bivija prema Rijeci, kada je po izlasku iz lijevog zavoja izgubila kontrolu nad automobilom, o čemu svjedoče i tragovi zanošenja na kolniku



RIJEKA U teškoj prometnoj nesreći što se dogodila jutros u 3.50 sati kod kućnog broja 12 Istarske ulice, nadomak Kantride, poginula je vozačica Renaulta Clio riječke registracije.


Prema prvim informacijama s mjesta nesreće kretala se iz smjera Bivija prema Rijeci, kada je po izlasku iz lijevog zavoja izgubila kontrolu nad automobilom, o čemu svjedoče i tragovi zanošenja na kolniku.



Prednjim lijevim dijelom udarila je silovito u stablo zbog čega je došlo do rotiranja automobila, koji je cijelim bokom žestoko udario u kameni betonski zid. Vozilo je čak i probilo zid te se zamalo survalo na atletsku dvoranu.




Samo stražnji dio renaulta ostao je na mjestu gdje se nekad nalazio taj dio zida, dok je ostatak opasno visio prema dolje.Upravo iz tog razloga morali su pored policije i hitne pomoći intervenirati i riječki vatrogasci koji su uz pomoć sajle automobil povukli natrag na nogostup. U slučaju da je automobil pao najvjerojatnije bi se i zapalio.


Za nesretnu vozačicu, nažalost, nije bilo spasa te se mogla samo konstatirati smrt.O koliko se jakom udarcu o zid i stablo radilo zorno govore i svjedočanstva obližnjih susjeda, koji su istrčali iz svojih kuća u prvom trenutku misleći kako je i u Rijeci došlo do potresa.


Dvadesetak minuta kasnije dogodila se druga teška nesreća na cesti prema Orehovici.