Sudar na Jadranskoj magistrali

Sudar u Kostreni: Uletio u »škare« između dva autobusa

Slavica Kleva

Vozač (59) iz Hreljina upravljao je »seta ibizom« iz smjera Urinja prema Bakru. Negdje u razini raskršća za Rožmaniće vozač je krenuo neporopisno pretjecati autobus pulskih registarskih oznaka, ali je u tom trenutku iz suprotnog smjera nailazio autobus riječkih oznaka



RIJEKA – Jadranska magistrala na području Kostrene bila je zatvorena od 7.45 do 10.05 sati zbog prometne nesreće kod raskršća za Rožmaniće. U nesreći nitko nije teže stradao, izvijestila je riječka policija.


Vozač (59) iz Hreljina upravljao je »seta ibizom« iz smjera Urinja prema Bakru. Negdje u razini raskršća za Rožmaniće vozač je krenuo nepropisno pretjecati autobus pulskih registarskih oznaka, ali je u tom trenutku iz suprotnog smjera naišao autobus riječkih oznaka. Zatečen u »škarama«, vozač »seata« nije uspio izbjeći nesreću. Okrznuo je oba autobusa.


No u autobus riječkih oznaka i njegov “seat” nakon toga je udario i BMW koji je vozila 30-godišnja Riječanka. Ona je, zajedno s 51-godišnjom suvozačicom, zatražila liječničku pomoć, ali srećom, ozljede su okarakterizirane lakšim.