Teška nesreća kod tunela Trsat

Skuterom u ogradu: Na riječkoj obilaznici poginuo glasnogovornik NK Rijeke Davor Sever

Šarlota Brnčić

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler

Prema izjavi jednog od očevidaca, skuterist se iznenada stvorio nadomak nekoliko automobila koji su morali usporiti, budući je jedan vozač išao u rikverc jer je očigledno promašio skretanje



RIJEKA - Glasnogovornik NK Rijeke Davor Sever (38) poginuo je danas od posljedica teške nesreće koja se dogodila na riječkoj obilaznici, na izlazu iz tunela Trsat.


Sever je vozeći skuter “honda”, na izlasku iz tunela Trsat, 20-ak metara prije račvanja obilaznice za Zagreb i Križišće, iznenada skrenuo u lijevo i udario u metalni odbojnik. U kritičnom stanju prevezen je na hitni trakt KBC-a na Sušaku, ali su ozlijede, nažalost, bile preteške. U bolnici je preminuo od posljedica udarca.


Foto S. Drechsler


Foto S. Drechsler





Prema izjavi jednog od očevidaca, skuterist se iznenada stvorio nadomak nekoliko automobila koji su morali usporiti jer je jedan vozač išao u rikverc jer je očigledno promašio skretanje.


Izjavio nam je i kako je unesrećeni bio u vrlo lošem stanju te da ga je ekipa Hitne medicinske pomoći reanimirala.


Vozač šlep-službe koji je intervenirao na mjestu događaja komentirao je kako barem dvaput tjedno on osobno svjedoči vožnji u rikverc upravo na tom dijelu ceste.


Davor Sever diplomirao je na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu. U svojoj novinarskoj karijeri radio je za brojne medijske kuće, između ostalog, i za Novi list, Sport plus, Radio Rijeku, RTL, Sportsku TV i Kanal Ri gdje je povremeno radio kao sukomentator.


Kolege ga poznaju kao izvrsnog novinara, sjajno upućenog u problematiku i velikog profesionalca, a takav je bio i nakon što je napustio novinarske vode.


Posljednje dvije godine bio je glasnogovornik prve momčadi NK Rijeke i taj je posao, složit će se većina, radio odlično.