Tragedija

STRAVA U ZAGREBU Dijete poginulo u naletu BMW-a na zebri: ‘Za ovo su krivi prometni stručnjaci’

P. N.

Foto Marko Prpić / PIXSELL

Foto Marko Prpić / PIXSELL



U strašnoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Karlovačkoj cesti u zagrebačkom naselju Blato poginula je šestogodišnja djevojčica.


Tragedija se, piše Jutarnji list, dogodila nedaleko od kuće nesretnog djeteta. U trenutku dok je s ocem prelazila cestu preko zebre, na nju je naletio BMW krapinskih registarskih oznaka. 


– Čuo se jaki udarac, kao o neku vreću. I odmah su uslijedili strašni vriskovi. Prizor je to bio koji ledi krv, za svakog roditelja noćna mora. Nažalost po Karlovačkoj ulici vozači divljaju. Ignoriraju prometne znakove, pješake. Doslovno im se žuri u smrt – rekla je jedna stanarka koja živi uz Karlovačku cestu.




Ogorčeni stanari Karlovačke ceste uprli su prstom u prometne stručnjake koji su “kumovali” sigurnosti prometa na navedenoj dionici.


– Tim prometnim stručnjacima treba reći da spale diplome koje imaju jer našoj prometnoj situaciji nisu pomogli, nego su zaslužni za tragediju koja se dogodila. Naime, da su se vratili ležeći policajci koji su nekada bili postavljeni, možda do ove tragedije ne bi ni došlo, rekla je jedna stanovnica Blata za Jutarnji.