Nepoznat uzrok smrti

SMRT UZ PRUGU NA ŽABICI Pored bivših lučkih skladišta pronađen mrtav muškarac

Slavica Kleva

Foto Marin Aničić

Foto Marin Aničić

Po dojavi o beživotnom tijelu koje je leżalo uz kolosjek na komu se nalazila željeznička kompozicija teretnih vagona za prijevoz trupaca, policijski službenici krim odjela započeli su očevidom



Uz željezničku prugu na Žabici, nadomak bivših lučkih skladišta oko 18 sati pronađen je mrtav muškarac.


Po dojavi o beživotnom tijelu koje je leżalo uz kolosjek na komu se nalazila željeznička kompozicija teretnih vagona za prijevoz trupaca, policijski službenici krim odjela započeli su očevidom.


Doktor sudske medicine također je izašao na očevid, a tek nakon obdukcije bit će jasnije što se dogodilo muškarcu zasad neutvrđenog identiteta i što je uzrokovalo smrt.




Od obližnjih “susjeda”, zaposlenika Pošte koji koriste skladišta doznajemo da nekolicina beskućnika svakodnevno provodi vrijeme u dokolici i uz piće u jednom od praznih prostora koji su odreda zatvoreni, ali su u jedan uspjeli provaliti i koriste ga kao nužni smještaj.


Rijetki koji su htjeli komentirati smrt muškarca kazali su da je stradali muškarac često viđen u društvu beskućnika, s kojima se družio i pio, ali tamo nije noćio. Prepoznavali su ga po štapu kojeg je koristio pri hodanju, a misle da je iz okolice Rijeke.


Kažu i da je tijekom poslijepodneva pio s dvojicom beskućnika nedaleko mjesta gdje je pronađen mrtav. Više detalja o okolnostima koje su dovele do smrtnog ishoda, bit će poznato nakon očevida.


Foto Marin Aničić


Foto Marin Aničić



Foto Marin Aničić


Foto Marin Aničić