Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
Okončana potraga

Riječki odvjetnik, 42-godišnji Sergej Škorić, pronađen mrtav kod Plomina

foto Dejan ŠTIFANIĆ
foto Dejan ŠTIFANIĆ
Autor: ,
Objavljeno: 24. ožujak 2017. u 22:50 2017-03-24T22:50:00+01:00

U akciju traganja za nestalim odvjetnikom bili su uključeni i pripadnici HGSS-a Rijeke i Istre, a pored njih dvadesetak angažirana su i dva potražna psa. U potrazi su sudjelovali i istarski policajci i labinski vatrogasci

Riječki odvjetnik, 42-godišnji Sergej Škorić, koji je netragom nestao u četvrtak ujutro, kada se udaljio s mjesta prebivališta u Rijeci, Nehajska 19, pronađen je danas poslijepodne mrtav u Istarskoj županiji. Tragična vijest nam je potvrđena iz PU istarske, kao i da je beživotno tijelo nestalog odvjetnika pronađeno na području Labinštine, preciznije oko Plomina. Policija je na mjestu pronalaska pristupila obavljanju očevida i razjašnjavanju uzroka smrti.

 

Nestanak je bio prijavljen Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, a u trenutku kada je Škorić otišao s kućne adrese bio je odjeven u tamne traperice, bijelu košulju dugih rukava s uzdužnim plavim prugama, crni sako, crnu jaknu i sivo-crne cipele. Škorićeva supruga Živana Knežević se putem društvene mreže Facebook bila obratila javnosti u nadi da će na taj način doći do korisnih informacija i što je moguće prije doznati što se dogodilo s njezinim suprugom. Navela je da je  posljednja policiji poznata lokacija Porozine te da mu je tamo lociran signal mobitela. Nadalje, da je upravljao vozilom marke Peugeot 307, tamnoplave boje, registracije RI 901 UI.

GO03380052

U akciju traganja za nestalim odvjetnikom bili su uključeni i pripadnici HGSS-a Rijeke i Istre, a pored njih dvadesetak angažirana su i dva potražna psa. U potrazi su sudjelovali i istarski policajci i labinski vatrogasci.

Učinilo se sve da bi se u najkraćem mogućem roku pretražila lokacija za koju se pretpostavljalo da bi se tamo mogla nalaziti nestala osoba. Kako neslužbeno saznajemo, akcija je okončana oko 15 sati kada je, nažalost, nestali odvjetnik pronađen mrtav.

Prije toga pronađen je njegov automobil na makadamskom ugibalištu Načinovići koje se nalazi na cesti Opatija – Labin. U automobilu su bile jakna, aktovka i ključ automobila.

Opširnije u Novom listu u subotu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.