Ulični okršaj u Zagrebu

Pucnjava na Savici: Ranjen u “sačekuši” pred zgradom

Ana Raić Knežević

Kako doznajemo, ranjen je Safet Šarić, poznatiji po nadimku Šargo, koji je svojevremeno slovio kao jedan od jačih kamatara u Zagrebu



Jedna osoba ranjena je u pucnjavi što se u zagrebačkom naselju Savica dogodila večeras. Do pucnjave je došlo u Ulici Zinke Kunc ispred broja 3 oko 18, 40 sati.  Policijski očevid očevid trajao je do kasno u noć.


Kako doznajemo, ranjen je Safet Šarić, poznatiji po nadimku Šargo, koji je svojevremeno slovio kao jedan od jačih kamatara u Zagrebu.


Napad se dogodio 50-ak metara od zgrade u kojoj živi Šarićeva obitelj. Dvadesetak minuta prije 19 sati odjeknula su najmanje tri hitca. Šarić je, prema za sada dostupnim informacijama uspio uskočiti u automobil, što navodi na zaključak da nije teže ranjen.




Jedna mlađa žena odvezla ga je do zagrebačke Klinike za traumatologiju gdje je zaprimljen na liječenje. Da im otac nije životno ugrožen potvrdio je i jedan od Šarićevih sinova, 25-godišnji Mark, koji je ranije i sam imao problema sa zakonom, a sada se bavi borilačkim sportovima.


Dio očevida nastavljen je i na samom ulazu u Kliniku za traumatologiju do koje je Šarić dovezen crnim BMW-om. Na suvozačevom sjedalu bili su vidljivi tragovi krvi.


Rad istražitelja budno su pratili članovi Šarićeve obitelji i njihovi brojni prijatelji.


Prema izjavama očevidaca, jedna osoba je uhićena odmah nakon pucnjave.