Slaganje mozaika

Privedena osumnjičena za ranjavanje supruga na Lošinju

Ico Mikuličić

 Je li u trenutku kada je potegla nož na muža bila u šoku ili strahu, je li to učinila u obrani ili smišljeno, rasvijetlit će istraga



RIJEKA   Po svemu sudeći 31-godišnjeg Zagrepčanina, koji je u četvrtak navečer pronađen u Lošinju s tri teške ubodne rane, nisu pokušali ubiti stranci s kojima je došao u sukob, kao što je to policiji nagovještavala njegova žena, nego je to učinila upravo ona, a lažnom je pričom pokušala policajce odvesti na krivi trag. Iz  neslužbenih izvora u Lošinju saznajemo da je teško ranjeni Davor Marinić (31) a osumnjičena njegova supruga Marta Muheljić (28), oboje iz Zagreba. U Lošinju imaju apartman i da su bili na odmoru. 


Policija je kriminalističkim istraživanjem došla do saznanja da je u četvrtak navečer u kući u Malom Lošinju došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 28-godišnjakinje i 31-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Zagreba, tijekom kojeg mu je zadala nekoliko ubodnih rana, navela je policija u priopćenju, nakon što jedanas oko 16.30 sati osumnjičena iz policije privedena u Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci gdje ju je saslušao zamjenik županijskog državnog odvjetnika Darko Karlović. 


Do velikog obrata u istrazi došlo je u petak kasno navečer kad su policajci uspjeli dokazati da ubojice ne treba tražiti među strancima već da je za ranjavanje Zagrepčanina kriva njegova supruga, koja je sakrila tragove sukoba u kući. Je li u trenutku kada je potegla nož na muža bila u šoku ili strahu, je li to učinila u obrani ili smišljeno, rasvijetlit će istraga. 




Ranjeni Zagrepčanin nalazi se još uvijek u šok sobi, njegovo je stanje i dalje teško, ali stabilizirano. 


Opširnije u tiskanom izdanju u nedjelju, 22. rujna 2013.