Policija traži manijaka iz Novog Zagreba

Prepoznajete li manijaka na slici: Napao djevojčicu u liftu, pipao je, grlio, dahtao…

Vanja Vesić

Policija je u potrazi za anonimnim manijakom koji je napastvovao djevojčicu uzrasta osnovne škole u liftu nebodera u novozagrebačkom naselju Siget, pipao je, grlio i dahtao joj za vratom



ZAGREB – Policija je u potrazi za anonimnim manijakom koji je napastvovao djevojčicu uzrasta osnovne škole u liftu nebodera u novozagrebačkom naselju Siget, pipao je, grlio i dahtao joj za vratom.


Neidentificirani manijak sumnjiči se da je upao u lift 22. siječnja ove godine oko 15.55 sati i nad djetetom mlađim od 15 godina izvršio kazneno djelo spolne zloupotrebe. PU zagrebačka objavila je fotografije snimaka s uličnog video-nadzora.


Riječ je o muškarcu u 30-tim godinama života, visokom oko 175 centimetara, jače tjelesne građe. U trenutku napada na djevojčicu bio je odjeven u dužu zimsku jaknu bež boje, nosio je svijetloplave traperice, smeđje cipele i tamniju vunenu kapu.




Na leđima je imao narančasti ruksak s crnim dodacima. Mole se građani koji raspolažu korisnim saznanjima o muškarcu sa snimaka da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu [email protected]ili u najbližu policijsku postaju.