Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Tragično švercanje

Preminuo nakon što mu je pozlilo u avionu; Obdukcija otkrila zastrašujući uzrok smrti

FOTO/Flickr
FOTO/Flickr
Autor:
Objavljeno: 28. svibanj 2019. u 16:43 2019-05-28T16:43:28+02:00

Japanski državljanin je preminuo nakon gutanja 246 vrećica kokaina.

Prema Uredu državnog odvjetništva u Sonori (Meksiko), putnik se ukrcao na let u Bogoti (Kolumbija), a nekoliko sati kasnije je proglašen mrtvim na aerodromu Hermosillo.

Putnik je poznat pod imenom Udo N (42) i nalazio se na letu za japansku Naritu, kada je zrakoplov prisilno sletio jer je osoblje primijetilo da „putnik trpi strašne grčeve i potrebna mu je hitna medicinska pomoć“, prenosi LadBible.

Liječnici su nakon njegove smrti uklonili stotine vrećica kokaina iz njegovog organizma. Zaključili su da je uzrok smrti cerebralni edem zbog hipertenzivne krize“.

„Nekoliko sati nakon slijetanja, Ured državnog odvjetništva je zatraženo da preuzme forenzičko istraživanje zbog otkrivanja uzroka smrti. Pronađeno je 246 plastičnih vrećica dugih po dva i pol, a širokih po jedan centimetar, unutar trbuha žrtve“, prenosi LadBible.

„Tijelo putnika nije pokazalo niti jedan drugi znak nasilja koje bi moglo dovesti do smrti. Druga će istraživanja napraviti patolozi u bolnici, a njima će eliminirati zdravstvene probleme.“, zaključuju u izjavi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu