Pušteni na slobodu

Policija digla prijavu: Klica, Šepak, Ćurković i Brekalo iznuđivali vlasnika “Papaye”?

Ana Raić Knežević

Prema prijavi što ju je policija protiv njih podnijela, Žuljević, Šepak i Ćurković 4. lipnja su za iznudu angažirali Brekala, koji je pak presreo Bušljetu ispred njegovog stana



ZAGREB Vinko Žuljević zvani Klica, kao i suosumnjičeni Nenad Šepak i Josip Ćurković, suvladnici hvarskog kluba »Carpe Diem«, te Žuljevićev vozač Stipica Brekalo pušteni su nakon ispitivanja u sjedištu zagrebačkog tužiteljstva da se brane sa slobode.


Postupak protiv njih vjerojatno će biti nastavljen zbog sumnje da su pokušali iznuditi Nikolu Bušljetu, suvlasnika paške »Papaye« i zagrebačkog restorana »Lido«.


Prema prijavi što ju je policija protiv njih podnijela, Žuljević, Šepak i Ćurković 4. lipnja su za iznudu angažirali Brekala, koji je pak presreo Bušljetu ispred njegovog stana.


Iako ga je planirao pretući »pajserom« Bušljeta je uspio pobjeći. Primijetio je, međutim, automobil kojim se napadač dovezao, a kasnije se ispostavilo da su na njemu bile namontirane nepripadajuće tablice. Zato će Brekalo odgovarati i za krivotvorenje.