Tragični epilog

Podlegao ozljedama vlasnik noćnog kluba, ranjen u pucnjavi u Španskom

Hina

Foto Marko Prpić / PIXSELL

Foto Marko Prpić / PIXSELL

Zbog tog napada policija je ranije objavila da je uhitila jednu osobu, a po pisanju medija riječ je o 38-godišnjem Mirku Mariću koji je u nedjelju, 7. svibnja iza ponoći došao u Ulicu Dobriše Cesarića gdje je na parkiralištu čekao oštećenog



ZAGREB Vlasnik zagrebačkog noćnog kluba Element Stipan Ivić koji je u nedjelju, 7. svibnja teško ozlijeđen u napadu iz vatrenog oružja u Španskom, umro je jučer u bolnici, izvijestila je u srijedu zagrebačka policija.


Policija je objavila na svojim internetskim stranicama da je jučer u 12,15 sati iz KBC-a Sestre milosrdnice stigla obavijest da je oštećeni 37-godišnjak preminuo od zadobivenih ozljeda.


Zbog tog napada policija je ranije objavila da je uhitila jednu osobu, a po pisanju medija riječ je o 38-godišnjem Mirku Mariću koji je u nedjelju, 7. svibnja iza ponoći došao u Ulicu Dobriše Cesarića gdje je na parkiralištu čekao oštećenog. Kad se na to mjesto oštećeni dovezao osobnim automobilom, osumnjičeni je, u namjeri da ga usmrti, prema vozilu ispalio nekoliko hitaca, teško ga ozlijedivši.




Policija je u pretrazi stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla revolver kojim je počinjeno kazneno djelo.