Nepravomoćno

Pjevač osuđen zbog incidenta u Kanfanaru: Goran Bare kažnjen zbog psovanja publike

Mateo Sardelin

Foto R. Brmalj

Foto R. Brmalj

Pozive koje smo slali nije primao te smo na kraju poziv stavili na oglasnu ploču i stvorili uvjete za održavanje rasprave. Nakon što su saslušani svjedoci, proglasila sam ga krivim i donijela nepravomoćnu presudu – kazala je sutkinja Debeljuh



ROVINJ  Pjevač Goran Bare nepravomoćno je osuđen novčanom kaznom od 700 kuna na Prekršajnom sudu u Rovinju zbog remećenja javnog reda i mira tijekom neuspjelog koncerta u Kanfanaru 21. prosinca prošle godine. Bare je na pozornici psovao, vrijeđao i omalovažavao publiku. Mora platiti i 250 kuna sudskih troškova. Diana Debeljuh, sutkinja koja je osudila Bareta, kazala nam je da Bare uopće nije primao pozive na sud niti se ikada pojavio na raspravi. 


– Pozive koje smo slali nije primao te smo na kraju poziv stavili na oglasnu ploču i stvorili uvjete za održavanje rasprave. Nakon što su saslušani svjedoci, proglasila sam ga krivim i donijela nepravomoćnu presudu – kazala je sutkinja Debeljuh.


Goran Bare je imao zakazan koncert na Trgu Marka Zelka u Kanfanaru te je oko 1 sat izbio incident, a prema izjavama prisutnih Bare je bio vidno alkoholiziran. Svi su imali prilike čuti kolekciju psovki i omalovažavanja koje je Bare dijelio publici. Koncert na kraju nije ni održan, a Bare je iznijet iz šatora.




Bare je inače glavni lik u reklami Ministarstva unutarnjih poslova u kojoj mlade uvjerava na važnost dobrog ponašanja, te upozorava na štetnost ispijanje alkohola i korištenja droga.