Ne prestaju napadi

Opet neredi u Novom Sadu; Tijekom noći gorjeli automobili riječkih i ogulinskih registracija

Ivor Balen

Jedan od automobila, Renault Laguna, je riječkih registracija i pripada poznatom riječkom rukometnom djelatniku Vladi Lipoviću, drugi automobil je ogulinskih registracija a vlasnik je bivši rukometaš Miro Kojčin



NOVI SAD Neredi u Novom Sadu nastavili su se i nakon utakmice hrvatske rukometne reprezentacije protiv Mađarske.


Naime, u noći sa srijede na četvrtak oko 4.30 sati stradala su dva hrvatska automobila parkirana na zaštićenom parkiralištu hotela Vigor u Novom Sadu.


Kako doznajemo, napadači su preskočili zaštitnu ogradu od žice visoku nekoliko metara, polili automobile benzinom i zapalili ih što je snimila i nadzorna kamera hotela.




Jedan od automobila, Renault Laguna, je riječkih registracija i pripada poznatom riječkom rukometnom djelatniku Vladi Lipoviću, drugi automobil je Audi ogulinskih registracija a vlasnik je bivši rukometaš Miro Kojčin.



Za napade na hrvatske navijače u utorak navečer u Novome Sadu, nakon rukometne utakmice Hrvatska-Francuska, odgovorni su pripadnici »navijačkih podskupina i čak članovi određenih organizacija«, objavila je policija, dodajući da je do sada uhićeno 12 osoba kod kojih je pronađeno vatreno i hladno oružje, a radi se na identifikaciji ostalih sudionika napada, prenose u četvrtak vojvođanski mediji.