Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
13. prosinca 2018.
Rovinjska nesreća

Obdukcijom će se utvrditi uzrok smrti u Pustoj ulici, Cetinski nije bio pod utjecajem alkohola

Snimio Sergej DRECHSLER
Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 4. studeni 2017. u 15:24 2017-11-04T15:24:29+01:00

Neposredno nakon nesreće Tony Cetinski odvezen je na vađenje krvi i urina kako bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem alkohola ili opijata, što je redovna procedura u takvim slučajevima. Policija je u subotu potvrdila kako je utvrđeno da on nije bio pod utjecajem alkohola

ROVINJ Nakon obavljenog očevida prometne nesreće koja se dogodila u petak u Rovinju u Pustoj ulici, u kojoj je sudjelovao poznati glazbenik Tony Cetinski i u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji muškarac, djelatnici istarske policije utvrdili su da se nesreća dogodila kada je Cetinski dolaskom u oštar nepregledan zavoj osobnom automobilom Mercedes pregazio 62-godišnjaka iz Rovinja te dodaju kako će obdukcija utvrditi je li poginuli muškarac preminuo od posljedica prometne nesreće ili je ranije ležao na kolniku.

»Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti«, izvijestila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Dodala je kako će upravo obdukcija utvrditi je li poginuli muškarac preminuo od posljedica prometne nesreće ili je od ranije ležao na kolniku.

Neposredno nakon nesreće Tony Cetinski odvezen je na vađenje krvi i urina kako bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem alkohola ili opijata, što je redovna procedura u takvim slučajevima.

Policija je u subotu potvrdila kako je utvrđeno da on nije bio pod utjecajem alkohola.

Inače, na mjestu nesreće morali su intervenirati i vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se tijelo smrtno stradalog muškarca nalazilo ispod automobila.

Ulica u kojoj se dogodila nesreća jednosmjerna je i vrlo uska tako da je njome gotovo nemoguća brza vožnja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka