Krađa u Ulici Gornja Vežica

Novi list i čitatelji pomogli u otkrivanju ukradenog “peugota”

Fiore Vežnaver

 Nepunih sat vremena nakon što je vijest o krađi automobila objavljena na portalu Novog lista javila mi se jedna gospođa i rekla da je vidjela taj auto parkiran u blizini Kastva, obavijestio nas je poslijepodne zadovoljni vlasnik auta, 30-godišnji Riječanin



RIJEKA Pronađen je automobil »peugeot 205« koji je ukraden u noći na petak u Ulici Gornja Vežica.


– Moram vam se zahvaliti. Nepunih sat vremena nakon što je vijest o krađi automobila objavljena na portalu Novog lista javila mi se jedna gospođa i rekla da je vidjela taj auto parkiran u blizini Kastva, obavijestio nas je poslijepodne zadovoljni vlasnik auta, 30-godišnji Riječanin.


Prema njegovim riječima, auto je nađen parkiran uz cestu Kastav-Viškovo, u šumskom predjelu. S »peugeota« su skinute tablice, ali ništa drugo ne nedostaje, čak je i ključ bio u bravi.




– Očito su ga lopovi odlučiti iskoristiti samo za vožnju s Vežice do Kastva. Čini mi se da iz rezervoara nedostaje upravo toliko goriva koliko treba za tu relaciju. Osim tablica, ništa ne nedostaje – kazao je vlasnik.


Crveni »peugeot« (RI 421-MI), proizveden 1991. godine, nestao je oko 3-3.30 sati u petak ujutro, dok je bio parkiran u dvorištu kuće na Vežici. Lopovi su razbili lokot na dvorišnim vratima pa ukrali auto.Nažalost, ključevi su bili u autu – objasnio nam je još u prvom javljanju vlasnik, kada je i dodao da mu je to jedini auto kojeg ima, pa ga krađa tim više pogađa. Policija je obavila očevid i na mjestu pronalaska auta.