Nekoliko Riječana u bolnici, napadači pobjegli

Navijači Olimpije u Kranjskoj Gori napali pripadnike Armade

Ivan Volarić

Na parkiralištu pored igrališta slovenski su navijači, ničim izazvani, napali Riječane i razbježali se nakon što je netko od očevidaca pozvao policiju



KRANJSKA GORA - Tridestak navijača Olimpije, takozvanih “Green Dragonsa” napalo je danas poslijepodne nekoliko pripadnika “Armade” koji su put Kranjske Gore krenuli podržati nogometaše Rijeke.


Na parkiralištu pored igrališta slovenski su navijači, ničim izazvani, napali Riječane i razbježali se nakon što je netko od očevidaca pozvao policiju. Epilog svega? Nekoliko ozlijeđenih Riječana i do daljnjega odgođen početak utakmice između “Rijeke” i “Olimpije”, koja je trebala početi u 18,30 sati.


Nogometaši »Rijeke« u Kranjskoj gori, inače, borave na devetodnevnim pripremama a danas trebau igrati prvu od četiri planirane pripremne utakmice. “Olimpija” je jedan od potencijalnih suparnika Riječana u drugom pretkolu Europske lige.




Utakmica je s četrdesetak minuta kašnjenja zbog incidenta ipak počela oko 19,10 sati. Rijeka je slavila rezultatom 4:0, a pogotke su postigli Knežević (15′), Benko (29′), Kvržić (77′) i Alispahić (87′).