Tragedija na riječkoj zaobilaznici

Na izlazu iz tunela Trsat muškarac automobilom probio zaštitnu ogradu i izgubio život

Slavica Kleva

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Prema prvim informacijama s mjesta nesreće, vozač za upravljačem Renault Lagune riječkih registarskih oznaka izlaskom iz tunela skrenuo je ulijevo, probio metalnu zaštitnu ogradu i zaustavio se na sredini između dviju oprometnih traka. Nažalost vozaču nije bilo pomoći unatoč činjenici da je hitna pomoć na mjesto nesreće stigla vrlo brzo



U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na samom izlazu iz tunela Trsat iz smjera Orehovice u smjeru Škurinja smrtno je stradala jedna muška osoba.


Okolnosti prometne nesreće utvrđuje Prometna policija Rijeke na čelu s dežurnom tužiteljicom Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci Barbarom Volf-Volčanšek, načelnikom Odjela za sigurnost cestovnog prometa PU primorsko-goranske Borisom Skeledžićem i načelnikom Postaje prometne policije Robertom Tometićem.


Prema prvim informacijama s mjesta nesreće, vozač za upravljačem Renault Lagune riječkih registarskih oznaka izlaskom iz tunela skrenuo je ulijevo, probio metalnu zaštitnu ogradu i zaustavio se na sredini između dviju prometnih traka.




Nažalost, vozaču nije bilo pomoći unatoč činjenici da je hitna pomoć na mjesto nesreće stigla vrlo brzo.