Teška prometna nesreća u Rijeci

Motociklist poginuo u sudaru na Škurinjama

Fiore Vežnaver

Prema prvim nalazima očevida, 26-godišnji vozač "suzukija" vozio je nizbrdo, u smjeru središta Rijeke, kada je mu na križanju automobil oduzeo prednost prolaza. Snažni motocikl žestoko je udario u lijevu bočnu stranu "getza", a nesretni vozač pao je na kolnik, zadobivši smrtonosne ozljede



RIJEKA - Mladi motociklist poginuo je u prometnoj nesreći što se danas oko 16 sati dogodila na vrhu Ulice Ive Lole Ribara. Vozač “suzukija” izgubio je život nakon što se na velikom križanju nadomak crpke Petrola sudario s automobilom “hyundai getz”. Nesretni motorist preminuo je na mjestu nesreće. Njegov identitet se još provjerava, no  strahuje se da je riječ o 26-godišnjaku nastanjenom na riječkom području.



Prema prvim nalazima očevida, vozač “suzukija” vozio je nizbrdo, u smjeru središta Rijeke, kada je mu na križanju automobil oduzeo prednost prolaza. Snažni motocikl žestoko je udario u lijevu bočnu stranu “getza”, a nesretni vozač pao je na kolnik, zadobivši smrtonosne ozljede.


Očevid su obavili djelatnici riječke prometne policije pod rukovodstvom tužiteljice iz riječkog Općinskog državnog odvjetništva.