Napad na plavce

Mladić u Zagrebu ugrizao policajca

Ana Raić Knežević

Zbog napada na policajca kojeg je ugrizao i potrgao mu službenu majicu uhićen je 19-godišnji D.M. Cijela njegova obitelj, majka i maloljetna sestra, sukobila se s policijskim službenicima tijekom intervencije u Heinzelovoj ulici prije par dana. Tamo su policajci stigli jer je mladić remetio javni red i mir, a uslijedio je puno ozbiljniji okršaj



ZAGREB - Zbog napada na policajca kojeg je ugrizao i potrgao mu službenu majicu uhićen je 19-godišnji D.M. Cijela njegova obitelj, majka i maloljetna sestra, sukobila se s policijskim službenicima tijekom intervencije u Heinzelovoj ulici prije par dana. Tamo su policajci stigli jer je mladić remetio javni red i mir, a uslijedio je puno ozbiljniji okršaj.


 U jednom trenutku i majka i sestra nasilnog mladića priključile su se napadu na plavce. Vukle su ih za majice i vrijeđale dok je 19-godišnjak jednog ugrizao za prst.  Rezime ovog noćnog incidenta – trojica lakše ozlijeđenih policajaca, te lakše ozlijeđeni 19-godišnjak koji je zajedno s majkom završio u pritvoru.

 Sud nije prihvatio zahtjev tužiteljstva da se mladiću odredi i istražni zatvor, već mu je izrečena mjera zabrane približavanja policijskim službenicima. Za kazneno djelo, prisilu prema službenoj osobi prijeti im i do osam godina zatvora.