Očevid u tijeku

Mladić koji je kao sezonac radio u Novigradu preminuo nakon tučnjave, dvije osobe privedene na ispitivanje

Mateo Sardelin

Slučaj se vodi kao kazneno djelo, a policijski službenici, zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom, zbog sumnje da je počinjeno kazneno djelo, na mjestu događaja obavljaju očevid, potvrdila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović



Jutros oko 5.20 sati Centru 112 je dojavljeno da se u Novigradu u ulici Murvi nalazi ozlijeđen 28-godišnji muškarac iz Požege. Djelatnici Hitne pomoći pokušali su reanimaciju, ali bezuspješno.


Policija je zatvorila područje gdje je nađen ozlijeđeni muškarac. Na cesti ima tragova krvi, a između zgrada su ostale japanke i bijela šilterica. Kako neslužbeno saznajemo, muškarac je ozlijeđen u tučnjavi u kojoj su sudjelovale tri osobe.


Očevid je u tijeku, a na terenu je Mirko Grujić, zamjenik županijske državne odvjetnice iz Pule.




Neslužbeno saznajemo da je preminuli mladić radio kao sezonac u jednom novigradskog hotelu. Dvije mlađe osobe dovode se u vezu s događajem, te su još od jutarnjih sati na ispitivanju u umaškoj policijskoj postaji.


“Slučaj se vodi kao kazneno djelo, a policijski službenici, zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom, zbog sumnje da je počinjeno kazneno djelo, na mjestu događaja obavljaju očevid”, potvrdila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović. Dodala je da još ne može potvrditi identitet žrtve niti navesti ostale okolnosti.


Susjedi su novinarima ispričali da su u noćnim satima čuli galamu i vidjeli tučnjavu.