Nesreća na radu

Mladi građevinac poginuo u padu s krova u Osječkoj. Tragično je stradao pobjednik showa Farma

Vladimir Mrvoš

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj



RIJEKA U petak u popodnevnim satima dogodila se tragična nesreća na radu u kojoj je poginuo mladi građevinski radnik.


Na krovu zgrade Osječke 12 u Rijeci obavljali su se radovi, a mladi građevinar na skliskom limenom krovu nije se pridržavao mjera osiguranja i nije bio vezan. Bio je potreban samo trenutak nepažnje da odskliže s krova zgrade od tri kata i padne na prometnicu.


U tom trenutku promet je bio izuzetno gust pa su mnogi pomislili da je riječ o prometnoj nesreći. Inače, oko zgrade na kojoj se obavljaju radovi na krovu je postavljena i građevinska skela koja treba spriječiti moguće nesreće pada građevinskog materijala, na prolaznike, tom inače vrlo prometnom cestom kako za vozila tako i za pješake.




Nesretni radnik, kako je otklizao s krova nije pao na sigurnosnu skelu, već na prometni trak, pa je prava sreća u velikoj tragediji da na prometnici taj trenutak nije bilo pješaka koji zaobilaze skelu po prometnici i vozila, jer je nesreća mogla biti i veća.


Vrlo brzo na mjesto nesreće došla je policija, koja je i službeno potvrdila gubitak mladog života, kao i djelatnici Državnog inspektorata – inspekcije rada koji su obavili očevid.


Promet je jedno vrijeme tekao otežano, ali je vrlo brzo normaliziran.  


24 sata saznaju da je poginuo Saša Vujnović, pobjednik šeste sezone showa Farma, koja je emitirana 2018. godine. Njegova partnerica Ivana Povž potvrdila im je da je preminuo u petak poslijepodne na gradilištu u Rijeci.


– Javili su mi njegovi roditelji. U šoku sam, moram biti jaka, zbog djece i zbog njega, rekla je za 24 sata Ivana, koja uskoro treba roditi četvrto dijete.


Po ulasku u show Farma, Saša Vujnovijć sebe je opisao kao osobu koja obožava izrađivati kućice od drveta te uređivati cvjetnjake.


Na Farmu se prijavio jer je bio željan novog iskustva te se radovao upoznavanju ljudi različitih karaktera. Kao pobjednik šeste sezone osvojio je glavnu nagradu od 488 tisuća kuna. 


Foto Nova TV


Foto Nova TV









Foto čitateljica


Foto čitateljica