Napad huligana

Kolona automobila Hajdukovih navijača koja je išla pod pratnjom policije kamenovana na riječkoj zaobilaznici

Fiore Vežnaver

Neslužbeni izvori tvrde da je oštećeno desetak automobila, uz ostalo i stakla na njima, ali ozlijeđenih u napadu, srećom, nije bilo



RIJEKA Kolona automobila, kojima su se navijači Hajduka vraćali s prvenstvene utakmice protiv Istre u Puli, kamenovana je na riječkoj zaobilaznici, kod tunela Škurinje, u subotu navečer oko 19 sati. Iz Policijske uprave primorsko-goranske potvrđeno je da se incident dogodio, iako se ne iznose detalji. “I dalje se intenzivno radi na identificiranju počinitelja”, priopćeno je danas iz policije. 


Neslužbeni izvori tvrde da je oštećeno desetak automobila, uz ostalo i stakla na njima, ali ozlijeđenih nije  bilo. Nepoznata skupina je kod ulaza u tunel zasula kamenjem kolonu koja je bila pod uobicajem policijskom pratnjom. Napad huligana nakratko je zaustavio put Hajdukovih navijaca, ali je nakon toga putovanje prema jugu nastavljeno. Upućeni u slučaj navode kako je ocijenjeno da je najbolje da napadnuti vozači i putnici štetu prijave u policijskim uprava na čijem podrucju zive. 


Napadači su brzo pobjegli nakon kamenovanja vozila.