Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
19. siječnja 2020.
Lopov

Kakav drznik: U Splitu ukrao kasicu s novcem za pomoć teško pokretnim osobama, snimile ga kamere

Foto Screenshot YouTube Dalmatinski portal
Foto Screenshot YouTube Dalmatinski portal
Autor:
Objavljeno: 12. svibanj 2019. u 20:25 2019-05-12T20:25:00+02:00

Cilj humanitarne akcije je prikupiti novac za kupnju Rewalk pomagala s kojim bi se izvodile vježbe pokreta i hodanja. Akcija traje do 10. lipnja, a potrebno je prikupiti milijun kuna kako bi se pomagalo kupilo te olakšalo i drugim osobama za vježbe hodanja

SPLIT Nadzorna kamera uhvatila je kradljivca kasice u kojoj su građani donirali novac za humanitarnu akciju 'Vjeruj i djeluj'. Kutija je ukradena u trgovini Građa u Splitu, a novac je trebao ići za kupovinu pomagala za hodanje 'Rewalk', javlja Dalmatinski portal.

- Evo da vidite kako se krade kasica prasica 'Vjeruj i djeluj' u Građe. Dijelite jer ovaj lik možda općenito svugdje krade, pozvao je Andrija Lipanović, koji je pokrenuo humanitarnu akciju.

- Nisu bitni novci koje je ukrao, već taj čin da netko krade ono što se prikuplja za one kojima je pomoć najpotrebnija. Ne znam što bih rekao, sramota je da se toliko mučimo oko akcije, a lopov uredno došeta i ukrade novce, dodao je za Dalmacija News.

Cilj humanitarne akcije je prikupiti novac za kupnju Rewalk pomagala s kojim bi se izvodile vježbe pokreta i hodanja. Akcija traje do 10. lipnja, a potrebno je prikupiti milijun kuna kako bi se pomagalo kupilo te olakšalo i drugim osobama za vježbe hodanja.

Krajnji cilj je omogućiti korisnicima novonastale udruge Vjeruj i djeluj besplatnu rehabilitaciju i vježbanje, bez odlazaka na skupe terapije.

Snimku s nadzorne kamere pogledajte OVDJE.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.