Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
21. veljače 2020.
Otkriven identitet

KOBNO PRETRČAVANJE Huligan iz Splita, poznat po neredima u Beogradu poginuo na autocesti

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 17. listopad 2018. u 11:51 2018-10-17T11:51:05+02:00

Nije poznato iz kojeg je razloga Firić pretrčavao cestu. Prvi ga je udario "hyundai" zagrebačkih oznaka, potom slovencki "citroöen C5", a zatim i "opel corsa" kutinskih tablica. Ubrzo je podlegao ozljedama

U prometnoj nesreći na autocesti A3 kraj Ivanić Grada u pretrčavanju ceste je poginuo muškarac, nakon što su na njega naletjela čak tri automobila. 

Identitet poginulog, međutim, prilično je dobro poznat javnosti. Jutarnji list doznaje kako se radi o Splićaninu Anti Firiću (27), koji se na stranicama crne kronike našao kao jedan od sudionika velike tučnjave u Beogradu na utakmici Crvene Zvezde i Partizana prošle godine. Firić je bio u skupini još nekoliko splitskih huligana koji su sudjelovali u neredima, a na kraju su jedva izvukli živu glavu sa stadiona Partizana. Nekoliko su mjeseci proveli u srpskom zatvoru, a onda su deportirani u Hrvatsku. Firić je i prije tog incidenta bio poznat policiji jer je sudjelovao i u napadu na jednog vlasnika restorana na Hvaru, zbog čega je također bio u zatvoru, piše Jutarnji.

Do nesreće je došlo u utorak u 5,20 ujutro. Nije poznato iz kojeg je razloga Firić pretrčavao cestu. Prvi ga je udario "hyundai" zagrebačkih oznaka, potom slovencki "citroöen C5", a zatim i "opel corsa" kutinskih tablica. Ubrzo je podlegao ozljedama.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.