Najvjerojatnije nesretni slučaj

Još se istražuju okolnosti pogibije 21-godišnjeg Splićanina

Hina

Snimio Sergej DRECHSLER / NL arhiva

Snimio Sergej DRECHSLER / NL arhiva

U klubu je bio s prijateljima, a pod kojim je okolnostima uzeo pištolj te kako je pištolj opalio i usmrtio ga, još uvijek utvrđuje Županijsko državno odvjetnišvo u Splitu



SPLIT  Policija u suradnji s državnim odvjetništvom još uvijek utvrđuje točne okolnosti smrtnog stradavanja 21-godišnjeg mladića u Splitu, koji je u subotu navečer pronađen mrtav u četvrti Pujanke, ali, prema dosadašnjim informacijama najvjerojatnije nije riječ o ubojstvu, nego o nesretnom slučaju, neslužbeno se doznaje u splitskoj policiji.


Mladić je smrtno stradao od prostrijelne rane iz vatrenog oružja u subotu oko 19,30 sati u prostorijama boćarskog kluba u Tijardovićevoj ulici na Pujankama. U klubu je bio s prijateljima, a pod kojim je okolnostima uzeo pištolj te kako je pištolj opalio i usmrtio ga, još uvijek utvrđuje Županijsko državno odvjetnišvo u Splitu.


Patologinja splitskog KBC-a na tijelu 21-godišnjeg mladića nije pronašla tragove nasilja, ali ni nikakav drugi znak koji bi upućivao na to da je bio napadnut.




U policiji se također doznaje da je nakon nesretnog događaja, od trojice mladića koji su u klubu bili s 21-godišnjakom, izuzeta parafinska rukavica, koja će pokazati ima li na njihovim rukama tragova barutnih čestioca nakon opaljenja.